Sveriges Mästerkock del 13- Sentiamo kommenterar

Jag tycker mer och mer om Sigrid och mindre och mindre om Marco. Synd att Dennis fick åka hem, det kändes inte rättvist. Han gjorde ju, trots allt, den godaste bolognesepastan av alla.

”Det är en bra palett för att måla upp sin själ”, uttryckte sig Sigrid. Och visst har hon rätt, som ofta. Det är ju trots att själen som ofta är den viktigaste aktören i matlagning.

Medan Marco tyckte att Per Morberg var en ”kaospilot” och Josefine rynkade på näsan åt hans grisande förundrades Sigrid över hans kroppsliga närvaro. Hon pratade om att han slängde ut sitt inre och serverade till dem.

”Ät!”skrek Morberg.

Alla möts i en utmaning till: dessert med exotisk frukt som huvudingrediens.

Marco ger sig på en passionerad förklaring om sin relation till frukt. Han får bl.a. gåshud när han tänker på mango.

Sigrids Nemesis-Pavlova med lime och passionsfruktcurd vann överlägset. Recept finns här.

Dennis och Ubbe är inga dessertmänniskor och misslyckades kapitalt.

Nu är det Marco, Sigrid, Josefine och Ubbe kvar. Det börjar dra ihop sig. Vem vinner?

Det finns ett litet roligt quiz på SM’s hemsida. Testa dina kunskaper i italiensk matlagning här.

Annonser
Det här inlägget postades i Italien, Kommunikation, Mat, Recept, Sinnen, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s