Sveriges mästerkock del 7- Sentiamo kommenterar

Grupptävlingen utspelade sig på en båt där de båda lagen skulle laga en varmrätt på lamm och en chokladtårta. William var lagledare för det röda laget och Josefine för det röda.

Innihelvete bra! sa Morberg om de båda lagens insats. Det blå laget med Josefina, Josefine, Mirjam och Sigrid bl. a. klarade dock inte uppgiften lika bra som det röda.

Utmaning nummer två är Mannerströms havskräftsoppa med konjak och massor av reducerad kräftsmak. Ingen lätt match och de flesta  verkade missnöjda. Sigrid rostade sina kräftskal och fick till en mörkare soppa med en lite mer rostad smak än dock tillräckligt god för att få vara kvar.

Fritidsledaren Urban skulle kunna få jobb hos Leif som soppspecialist efter sitt gedigna  kulinariska mästerverk i dagens proram.

Eva-lott fick åka hem. Fy, det var trist. Hon som dessutom förlorat både man och far under en kort tid. Hon var ledsen och ville inte åka hem. Väldigt sorgligt.

Ett lite mediokert avsnitt av mig att döma. Hoppas nästa vecka bjuder på mer dramatik. Det mest dramatiska var möjligtvis Marcus Aujalays excentriska solbränna.

Recept på lammstek, chokladtårta och Mannerströms Kräftsoppa finns att hitta här.

Annonser
Det här inlägget postades i Kommunikation, Mat, Nyhet, Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s