Sveriges Mästerkock del 2- Sentiamo kommenterar

Ännu en liten kommentar till programmet alla pratar om: Sveriges Mästerkock.

(Jag missade tyvärr början så kommentarerna handlar om den sista delen av programmet.)

Per verkar vara en ”riktig” nörd, inte en sån som låtsas vara det för att vara trendig. De växer inte på träd i media. Han gjorde bulgur, färsbiffar med saffransås. En oslipad, naturlig matkonstnär som kompades av ”Ironman”. En eloge till redigeraren.

Den öppna lasagnen av tjejen som tyckte att hon skulle visa vart skåpet skulle stå med sin proffdighet, killen som hade som mål att vinna tre stjärnor i Guide Michelin var några av de som tillsammans skapade ett osmakligt kollage av hybris.

Det var uppfriskande när det sedan blev  ”Party i munnen” med australiensiskans biffstek i salladsblad. Hon var precis som sin rätt ett fräscht avbrott med sin ödmjukhet.

Dansar-Sara utstrålar lika mycket 1987 som att dra ut puré i presentationen enligt Per Morberg.

Ännu en eloge till musiksättarna, ”Beverly Hills 90210” till Lacrossekillen som lagade kyckling för 20 kronor.  De överraskar konstant.

Fortsättning följer…

 

Annonser
Det här inlägget postades i Kommunikation, Mat och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s